Platsbanken

Koordinator

Vi söker Koordinator 50% Pingstkyrkan Uddevalla

-Barn

-Information

-Gudstjänst

 

Pingstkyrkan i Uddevalla söker en person med stort hjärta för barn & information & gudstjänst som brinner för att leda ledare och att koordinera verksamheten kring barn, gudstjänst & information. Tjänsten är mellan 20-50% beroende på dina förutsättningar.

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala Uddevalla. Församlingen har ett stort hjärta för Bohuslän och älskar att arbeta för enhet i den staden som vi verkar i.

Arbetsuppgifter:

Just nu söker vi personal inom områdena barn, information och gudstjänst. För rätt person går det bra att kombinera dessa områden, men det går lika bra att bara söka ett område. Vi önskar att du som koordinator, tillsammans med våra befintliga ledare driver dessa verksamheter framåt. Det innebär att fokus är på att arbeta genom andra ledare, och inte på att själv synas.

Gällande Barnverksamheten är ditt huvudsakliga ansvarsområde att samordna och inspirera föräldrar och övriga volontärer att vara med och bygga en kyrka för barn och familj. Du kommer arbeta med att involvera nya ledare, samt att utbilda och inspirera de befintliga ledarna. Du kommer att fungera som mentor för dessa och behöver arbeta i team där du aktivt delegerar uppgifter.

Gällande Information så är tjänsten för dig som älskar kommunikation och informationsflöden. Du har en fantastisk möjlighet att utveckla hela vårt informations- och kommunikationssystem, speciellt inom sociala medier. Du finns med där det händer och har till uppgift att ta den informationen vidare till rätt personer genom rätt kanaler.

Gällande Gudstjänst så består huvudsakligen uppgiften i att vara spindeln i nätet för den uppsjö av funktioner och människor som ska koordineras i våra olika samlingar på de olika platser där vi verkar.

Vi söker dig som har:

  • Goda ledaregenskaper
  • Erfarenhet av att leda barnverksamhet
  • Erfarenhet kring information & kommunikation, intern & extern
  • Erfarenhet kring att utveckla sociala medier
  • Förmåga att strukturera och koordinera
  • Erfarenhet av att organisera gudstjänster
  • Förmåga att se potential i människor och inspirera dem till att bli en del av vårt församlingsbygge som volontär

 

  • Kan inspirera & engagera andra, utan att själv ha ett behov av att synas
  • Delar vår tro, vision och värderingar

Anställningsvillkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start ASAP eller enligt överenskommelse. Tjänsten är mellan 20-50%, beroende på dina förutsättningar. I tjänsten tillämpas förtroendearbetstid vilket innebär att arbetstiden disponeras av dig efter vad arbetsuppgifterna kräver. Lön enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Ragna Jennerhav på tel 0704 56 53 62 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Välkommen med din ansökan senast 2020-12-01 via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fyll i dina uppgifter och skriv i meddelande vad du vill göra.
Required *