Platsbanken

Medarbetare med ansvar för GUDSTJÄNST/SMÅGRUPPER/UNGDOM

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala Uddevalla. Församlingens vision är att ”vara en utrustande församling fylld av Gudsmöten, Gemenskap och Glädje. Vi vill bidra till en förvandlad stad när vi förbättrar människors livssituation och vi vill arbeta för mission i Bohuslän och dit Gud leder oss”.

Vi står i mitt i ett utvecklingsarbete där vi vill växa till nästa nivå som församling, både kvantitativt och kvalitativt. Därför söker vi förstärkning till vårt arbetslag och söker dig som känner dig kallad till vår församling och den utmaning som vi står inför…

Läs mer: Medarbetare med ansvar för GUDSTJÄNST/SMÅGRUPPER/UNGDOM

Ansvar: område SMÅGRUPPER

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala Uddevalla. Församlingens vision är att ”vara en utrustande församling fylld av Gudsmöten, Gemenskap och Glädje. Vi vill bidra till en förvandlad stad när vi förbättrar människors livssituation och vi vill arbeta för mission i Bohuslän och dit Gud leder oss”. Vi har i dagsläget ett smågruppsarbete med ca 100-140 personer i ca 15 st smågrupper. Vi söker nu efter en ledare för denna verksamhet som kan oss till nästa ”nivå”.

Arbetsuppgifter:

Vi tror att du är en person med erfarenhet av pastorala uppgifter, goda ledaregenskaper och förmåga att vara en coach som tränar nya ledare och låter befintliga ledare att växa i sitt ledarskap. Din utmaning blir att på 2-3 år tid dubbla antalet smågrupper och personer som är en del av dessa. Till din hjälp har du fantastiska volontärer och ett hemgruppsråd/team som i dagsläget redan gör ett gott jobb. Du blir en del av ett arbetslag/personalteam som tillsammans bär församlingens verksamhet.

Läs mer: Ansvar: område SMÅGRUPPER

Ansvar: område OMSORG

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala Uddevalla. Församlingens vision är att ”vara en utrustande församling fylld av Gudsmöten, Gemenskap och Glädje. Vi vill bidra till en förvandlad stad när vi förbättrar människors livssituation och vi vill arbeta för mission i Bohuslän och dit Gud leder oss”. Nu söker vi en pastor/ledare för vårt omsorgs-arbete. Församlingen har i dagsläget ett omsorgsråd som inkluderar ett själavårdsteam, men söker efter rätt person att coacha dem och ge dem bra förutsättningar för våra volontärer och lyfta omsorgen i församlingen.

Arbetsuppgifter:

Vi tror att du är en person med erfarenhet av församlingsarbete, goda ledaregenskaper och förmåga att vara en coach som tränar människor att växa i sitt ledarskap och sina gåvor. Din uppgift blir att ansvara för övergripande frågor gällande omsorg och ansvara för att de ideella ledarna får rätt förutsättningar för att kunna fungera & utvecklas i församlingens omsorgsarbete. Du blir en del av ett arbetslag/personalteam som tillsammans bär församlingens verksamhet.

Läs mer: Ansvar: område OMSORG

Ansvar område: GUDSTJÄNST

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala Uddevalla. Församlingens vision är att ”vara en utrustande församling fylld av Gudsmöten, Gemenskap och Glädje. Vi vill bidra till en förvandlad stad när vi förbättrar människors livssituation och vi vill arbeta för mission i Bohuslän och dit Gud leder oss”. Vi samlar i dagsläget ca 180 vuxna + 40-70 barn varje söndag till gudstjänst i Uddevalla. Vårt mål är att på 3 år att fördubbla antalet gudstjänstbesökare. Vi söker nu efter en ledare för denna verksamhet som kan oss till nästa ”nivå” och utveckla & aktivt arbeta med våra gudstjänster.

Arbetsuppgifter:

Vi tror att du är en person med erfarenhet av församlingsarbete, goda ledaregenskaper och förmåga att vara en coach som tränar människor att växa i sitt ledarskap och sina gåvor. Din utmaning blir att tillsammans med ett team arbeta med att fördubbla antalet gudstjänstbesökare och skapa praktiska förutsättningar för detta. Till din hjälp har du fantastiska volontärer och arbetskamrater samt en församlingsledning som bär en fantastisk vision kring detta. Du blir en del av ett arbetslag/personalteam som tillsammans bär församlingens verksamhet.

Läs mer: Ansvar område: GUDSTJÄNST

Ansvar: område BARN

Pingstkyrkan i Uddevalla är en församling på ca 500 medlemmar, beläget mitt i centrala Uddevalla. Församlingens vision är att ”vara en utrustande församling fylld av Gudsmöten, Gemenskap och Glädje. Vi vill bidra till en förvandlad stad när vi förbättrar människors livssituation och vi vill arbeta för mission i Bohuslän och dit Gud leder oss”. Nu söker vi en ledare för vår barnverksamhet. Församlingen har i dagsläget en barnverksamhet som bärs utav ett barnråd, men som nu söker efter rätt person att coacha ledarna i barnverksamheten och ge våra volontärer bra förutsättningar för att vår barnverksamhet kan växa till nya nivåer.

Arbetsuppgifter:

Som medarbetare inom område barn önskar vi att du tillsammans med vårt barnråd driver barnarbetet framåt. Ditt fokus kommer att vara på ledarna i barnverksamheten. Du kommer arbeta med att involvera fler ledare samt att utbilda och inspirera de befintliga ledarna. Dessutom kommer du att arbeta administrativt med att planera och organisera upp verksamheten. Du kommer att fungera som mentor för ledarna och kommer att arbeta i team där du aktivt delegerar uppgifter.

 

Läs mer: Ansvar: område BARN

Instagramspanare

Vi behöver fler foton till Instagram. Har du en mobil och kan fota med den - då är du den vi söker.
Vi behöver bilder ur ditt perspektiv.

Instagram bevakar det som händer i församlingen. Bilderna skickas till publiceringsansvarig och används efter behov.


Kontaktperson: Helena Högring, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publiceringsansvarig till Facebook

71% av internetanvändare ser på Facebook.
Klart vi ska finnas där! 

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår närvaro på Facebook.
Du behöver ha kunskap om Facebook och dess funktioner, ha viljan att lära dig nytt.
Din uppgift är att samordna och publicera innehåll. Du kommer att ha ett team till din hjälp.


Kontaktperson: Helena Högbring, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Administratör till barnrådet

Är du administratör?
Gillar du barn?
Just nu söker vi en Administratör till vårt barnråd.

Kontaktperson: Johanna Blessed, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar 
Barnrådet

Ledare på tweenmöte

Vi söker dej som är ungdom och skulle vilja vara med och skapa ett RIKTIGT coolt och häftigt Tweenmöte 4-5  ggr per termin
Tweensmöte är ett lite coolare möte, lite likt ungdomsmöte men för barn i ålder 9-12 år.

Vi tar gärna emot förslag på hur du tror det skulle bli bättre men vi har ett material med förslag på hur man kan göra vad man ska prata om för varje gång
Det krav vi har är att du ska komma en timma innan Gudstjänsten för att teama ihop dej med de andra, slappna av och låta Gud använda dej och dina gåvor

 

Kontaktperson: Johanna Blessed, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar
Barnrådet

Ledare i 3-4 åringarnas smågrupp

Vi söker dej som skulle vilja vara med 3-4 åringarnas "smågrupp" ca 4-5 ggr per termin

Ditt huvudsyfte är att se barnen, prata med dem, leka lite med dem, låta dem få sitta i ditt knä och se till att alla trivs. Om du har barn i denna ålder så går det ypperligt att vara både förälder och ledare i denna grupp
Kravet vi har är att komma en timma innan gudstjänst för att teama och be tillsammans med de andra i din grupp. 

Kontaktperson: Annika Ryhage, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar 
Barnrådet

Ledare i 5-6 åringarnas smågrupp

Vi söker dej som vill vara med som ledare i 5-6 åringarnas smågrupp ca 4-5 ggr per termin.
Huvudsyftet är att bry dej om barnen, ev hålla i en enklare lek, pyssla och se till att alla barnen blir sedda och hörda

Kravet är att du kommer ca en timma innan gudstjänsten för att teama med de andra i din grupp, bjuder på dej själv och ser barnen som helt unika i Guds stora familj 

Kontaktperson: Annika Ryhage, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar
Barnrådet

Ledare i 7-8 åringarnas smågrupp

Vi söker dej som vill vara med i 7-8 åringarnas smågrupp ca 4-5 ggr per termin.
Ditt huvudsyfte kommer vara att umgås med barnen, samtala om dagens text som huvudledaren förbereder, och ge egna vittnesbörd i anknytning till ämnet.

Du får gärna vara kreativ och gilla att baka och pyssla.

Det vi förväntar oss av dej är att du kommer ca en timma innan gudstjänsten för att teama ihop dej med övriga ledare, förbereda pyssel och be tillsammans


Kontaktperson: Elisabeth Stenbeak, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar 
Barnrådet

Vara med barnen under lovaktiviteterna

Vi söker dej som skulle vilja vara med barnen under lovaktiviteterna vilket är 2 ggr på hösten och 4 ggr på våren.

Du ska inte hålla i någn undervisning utan bara sätta på en film och förbereda för pyssel eller hänga med till gympasalen med en boll i handen beroende på vad som är inplanerat
Vi förväntar oss INTE att du ska närvara vid alla dessa tillfällen utan att du väljer ut de datum du kan och som passar dej.
 


Kontaktperson: Johanna Blessed, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar 
Barnrådet

Praktisk resurs till barnarbetet

Vi söker dej som kan vara en praktisk resurs till barnarbetet.
'Som vid behov kan fixa praktiska saker som tex inköp av frukt, flytta bänkar eller pynta och som vid behov kan rycka in och servera korv, ställa ordning skorna eller städa tillbaka leksaker i ngt av rummet.

Kontaktperson: Johanna Blessed, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hälsningar 
Barnrådet

Fyll i dina uppgifter och skriv i meddelande vad du vill göra.
Required *