Event

Mikael Järlestrand

Välkommen på konsert med Mikael Järlestrand den 18 maj kl 19.00 i Pingstkyrkan i Uddevalla!

Mikael är en välkänd musiker, som har spelat in över 12 soloskivor där hans fantastiska sångröst har berört människor världen över. Mikael älskar att blanda både gospel och lovsång och i Pingstkyrkan i Uddevalla har han valt en skön enkel framtoning, där hans röst & budskap är i centrum, och med sig har han en duktig pianist. Det är fri entré, men det kommer ges möjlighet att ge en frivillig gåva till Skandinaviska Barnmissionen & det kommer även finnas möjlighet till en enklare fika efter konserten.

Så ta med din vän; kom och låt dig inspireras utav Mikaels musik och sångröst samt hans förmåga att alltid peka på Guds trofasthet & glädje genom alla livets alla omständigheter.

Välkommen!

Sommarläger 22-25 juli 2019

Sommarens stora och underbara läger planeras för fullt och nu öppnar vi upp för anmälningar.

LÄGRET ÄR FULLBOKAT!

För vem?
Lägret är för dig som är 9-13år (född år 2006-2010)

När?
22 till 25 juli 2019.

Var och hur?
Strax söder om Uddevalla ligger Sundsviksgården.
Pingstkyrkans läger på Sundsviksgården är en riktig höjdare!
Varje dag har vi samlingar där vi pratar utifrån bibeln. Vi badar, käkar glass och har grymt kul tillsammans!
Vi ser alltid till att ha en massa tävlingar och roliga aktiviteter!
Kvällsamling med snack och bön avslutar dagen!

Visst vill du hänga med…

Anmälan
Anmäl dig här längre ner på sidan. Först till kvarn gäller. Det finns begränsat antal platser, så se till att vara snabb med din anmälan!!
Ps. Din kompis kanske vill hänga med! Har du frågat…

Lägeravgift?
Kostnad: 750 KR Betalas in senast den 31 maj. Betalas in på pingstkyrkans bankgiro 842-6942 eller på swish: 123 049 95 33.

(Om ni önskar hjälp med betalningen eller om kostnaden för lägret utgör ett problem, kontakta Johanna Blessed 0703-53 79 19)

Vid frågor kontakta Pingstkyrkan på tel 0522 50 63 33 eller på mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller lägerchef Johanna Blessed: 0703537919

Arrangör är Pingstkyrkan i Uddevalla i samarbete med Pingst Ung.


Observera att ditt barn är anmält när ni fått en bekräftelse från oss. Har ni inte fått en bekräftelse från oss, är ditt barn inte anmält till sommarlägret. Kontakta pingstkyrkan vid problem eller frågor. (När vi sedan har tagit emot betalning får ni ett välkomstbrev.)