PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Visionsgudstjänst 14 januari

 Ett nytt år ligger framför. Vi ser tillbaka på 2017 med tacksamhet och sträcker oss mot de möjligheter och välsignelser som väntar oss 2018.

Den 14 januari samlas vi som församling till årshögtid, en visionsgudstjänst, ett tillfälle att lägga grunden för det nya året. I gudstjänsten predikar vår föreståndare Dan Blessed.

Efter gudstjänsten äter vi en måltid tillsammans. I samband med detta får vi bland annat information kring vad som väntar inför 2018.


Gudstjänst

Läs gärna månadens "Ord från pastorn". Här kan du få lite tankar inför visionsgudstjänstens predikan. Du kan läsa det här.

Måltid

Även i år serveras en måltid, pastasallad, efter gudstjänsten. Vi är många som ska äta men vi vet att du gör allt du kan för att det ska bli en trevlig stund! Var också öppen för att rycka in och hjälpa till där det behövs.

Information

Då det inte finns några ärenden till det annonserade medlemsmötet kommer vi i samband med visionsgudstjänsten istället passa på att informera kring ett antal områden. Det finns även möjlighet för dej att ställa kortare frågor. Vi får bland annat information kring Saronhusets verksamhet, Sjukhuskyrkan, ungdomarnas verksamhet, yttre mission samt från Second hand och Israelgruppen.

Vi ser fram emot att få träffa dej!

Dan Blessed, Föreståndare

Robert Högbring, Ordförande

Betygsätt blogginlägg:
Hörde du predikan i söndags…?
Nytt år - nya möjligheter!

Relaterade inlägg

 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
torsdag, 02 april 2020

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.