PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Vi behöver mötas!

fullsizeoutput_ae3

Vi behöver mötas och vår önskan är att du har hittat eller snart kommer att hitta den mötesplats som passar dig!

Har du aldrig varit i Pingstkyrkan förut rekommenderar vi dej att börja med att besöka en gudstjänst. http://www.uddevalla.pingst.se/motesplatser/gudstjanst Gudstjänsten är det tillfälle när vi alla möts för att tillsammans fira Gud.

Har du besökt vår kyrka flera gånger och börjar känna dig hemma här vinner du mycket på att rota dig i församlingen och kanske bli medlem. Läs gärna mer i det tidigare blogginlägget "Välkommen hem" och om hur man blir medlem

Ta ett steg
Har du ännu inte hittat en mötesplats, kanske trots att du funnits med i församlingen en längre tid, så vill vi uppmuntra dej att ta ett steg för att göra det! De flesta mötesplatser (http://www.uddevalla.pingst.se/motesplatser) har en kontaktperson som gärna svarar på dina frågor och hjälper dej vidare in i gemenskapen. Vad som är ditt nästa steg beror ju på var du befinner dig men det finns alltid ett nästa steg att ta! Här kan du få hjälp att hitta ditt nästa steg http://www.uddevalla.pingst.se/nasta-steg Du kan också ta kontakt med oss som arbetar här i Pingstkyrkan http://www.uddevalla.pingst.se/kontakt .

Se dej omkring!
Till sist, du som hittat en mötesplats - lyft blicken och se dej omkring! Våga öppna gemenskapen, bjud in och dela mötet med fler. Det är så många som behöver dej!

De senaste veckorna har vi på bloggen http://www.uddevalla.pingst.se/bloggen och på sociala medier lyft några olika sätt och tillfällen där vi kan mötas i Pingstkyrkan Uddevalla. Du kan läsa mer om alla dessa mötesplatser här http://www.uddevalla.pingst.se/motesplatser

Välkommen att mötas i Pingstkyrkan! 

Betygsätt blogginlägg:
Nu kommer Advent det har vi väntat på
Golfbollar och trattkantareller
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
tisdag, 29 september 2020

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.