PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Du kan påverka!

Under onsdagskvällen hölls medlemsmöte för Pingstkyrkan Uddevalla. Denna kväll var caféet nästan fullsatt och vi gläds åt att allt fler deltar och gör sin röst hörd på dessa samlingar.

Vi fick ekonomiska rapporter och budget för 2018 från Hanna, gällande Pingstkyrkan Second hand, och från Ragna, gällande församlingen i stort. David rapporterade från barnrådets utredning och tankar kring anställning av barnpastor. Diskussioner i frågan kommer att fortsätta efter julledigheterna.

Vi hade även glädjen att utifrån ungdomsrådets och ledningens förslag anställa Mikaela Sjöberg som ungdomspastor på 50%! Välkommen Mikaela!

Vidare beslutades att gå på second hand utredningsgruppens förslag att fortsätta med second hand och att under året se på möjligheten till fler samarbetspartner. Från missionsrådet informerade Tomas om församlingens missionsstrategi i 8 punkter och en diskussion fördes kring var och hur vår församling ska bedriva och stötta mission.

En påminnelse om julkonserten den 16 december fick vi av Daniel som också gav oss möjligheten att fungera som volontärer under kvällen.

Till sist fick vi en påminnelse om att på kyrkans parkering endast parkera inom markerade rutor och framförallt inte på gulmarkerat område eftersom det är utrymningsväg!

Samtliga slides/bilder från medlemsmötet finns här på portalen. Tänk på att du också kan se dagordningen här på portalen minst en vecka innan varje medlemsmöte. Du hittar "medlemsmöte" under "resurser" i huvudmenyn.

Tack för ditt engagemang och välkommen till nästa medlemsmöte!

Styrelsen

Robert Högbring (ordförande)

Betygsätt blogginlägg:
Boka in vårens träffar med Israelgruppen
Julavslutning på vardagssvenskan

Relaterade inlägg

 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
torsdag, 02 april 2020

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.