Öppettider

VÄLKOMMEN TILL EN 

1600 m2 butik är fulladdad med varor!

Ändrade öppettider 

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och i ett försöka att minska antalet i butiken samtidigt, så kommer vi under en period att tillfälligt utöka våra öppettider, samt begränsa antalet i personer i butiken samtidigt.

Vår förhoppning med dessa åtgärder är att detta kommer leda till att vi får mindre stora ansamlingar av människor vid ett och samma tillfälle. Vi behöver bry oss om varandra i dessa tider, och eftersom vi bryr oss om dig, som kund, så tror vi att detta kommer leda till att vi blir färre personer i butiken samtidigt och därmed kan vi tillsammans vara med och minska smittspridningen i butiken och i vår omvärld.

Detta kommer leda till viss väntetid, men vi hoppas att du som kund, har överseende med det och tackar för att du är med och bygger en ny tid tillsammans med oss, med nya förutsättningar.De nya öppettiderna är:

Tisdag 11- 18

Torsdag 11 -18

Lördag 10 - 15 


Vi har öppet för inlämning av saker:

Måndag & onsdag 8.00 - 16.30

Tisdag & torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 16.00


Ändrade öppettider
V.44

Fredag 30/10 är inlämningen öppen mellan 8-11.30

Lördag 31/10 kommer butiken att vara stängd


Välkomna!Bastiongatan 6, Uddevalla


Second hand butiken och Corona

Här är de åtgärder som vi satt in för att ta vårt ansvar och  minska spridningen av coronaviruset:

· Alla medarbetare som visar minsta sjukdomssymptom stannar hemma. Detta gäller samtliga medarbetare hos oss, men vi, precis som Folkhälsomyndigheten, rekommenderar givetvis dig som kund att också följa detta.

· Vårat café är numera stängt. Detta för att minska risken för smitta vid stillasittande samlingar under längre perioder. Samt att större delen av de medarbetare som hjälper till i cafeét tillhör en riskgrupp.

· Vi har utökat städningen i våra lokaler, både med medarbetare men också i tid och med tillfällen per vecka. Detta gäller ytor såväl som saker som många vidrör. Detta gäller alltså alla golv, hyllor, stänger, kundkorgar, vagnar, kassadiskar och apparater. Samtliga ytor och saker rengörs kontinuerligt.

· Utökat våra öppettider för att minska antalet kunder som är i butiken samtidigt, dock max 50 personer.

· Vi har öppnat upp en toalett där alla under försäljning ska kunna tvätta sina händer och göra sig rena.

· Betalning av varor sker med kort alternativt Swish, INGA KONTANTER

Sen saker som sker året runt men som ändå är värt att nämna:

· Tvätt av händer sker ofta. När vi kommer in i butiken, före måltider, mathantering, och efter toabesök.

· Hostar och nyser gör vi i armvecket, för att inte förorena våra händer.

Vi rekommenderar att du också håller dig informerad, uppdaterad och följer allt kring vad Folkhälsomyndigheten kommer ut med och uppmanar till. Deras hemsida https://www.folkhalsomyndigheten.se har all ny information du behöver känna till.Välkommen till en ny tid och till vår second hand butik!