Öppettider

VÄLKOMMEN TILL EN 

1600 m2 butik är fulladdad med varor!


Ändrade öppettider 

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och i ett försöka att minska antalet i butiken samtidigt, så kommer vi under en period att tillfälligt utöka våra öppettider, samt begränsa antalet kunder som får vistas i butiken samtidigt. Detta kan leda till att just du får vänta en stund på utsida tills dess att någon lämnat för att hålla antalet besökare nere, men vi hoppas att du som kund har överseende med det och tackar för att du är med och bygger en ny tid tillsammans med oss, med nya förutsättningar.

Vår förhoppning med dessa åtgärder är att detta kommer leda till att vi får mindre stora ansamlingar av människor vid ett och samma tillfälle. Vi behöver bry oss om varandra i dessa tider, och eftersom vi bryr oss om dig som kund, så tror vi att detta kommer leda till att vi blir färre personer i butiken samtidigt och därmed kan vi tillsammans vara med och minska smittspridningen i butiken och i vår omvärld.


De nya öppettiderna är:

Tisdag 11- 18

Torsdag 11 -18

Lördag 9.30 - 15 


Vi har öppet för inlämning av saker:

Måndag & onsdag 8.00 - 16.30

Tisdag & torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 16.00Välkomna!Bastiongatan 6, Uddevalla


Second hand butiken och Corona

Här är de åtgärder som vi satt in för att ta vårt ansvar och  minska spridningen av coronaviruset:

· Alla medarbetare som visar minsta sjukdomssymptom stannar hemma. Detta gäller samtliga medarbetare hos oss, men vi, precis som Folkhälsomyndigheten, rekommenderar givetvis dig som kund att också följa detta.

· Vårat café är numera stängt. Detta för att minska risken för smitta vid stillasittande samlingar under längre perioder. Samt att större delen av de medarbetare som hjälper till i cafeét tillhör en riskgrupp.

· Vi har utökat städningen i våra lokaler, både med medarbetare men också i tid och med tillfällen per vecka. Detta gäller ytor såväl som saker som många vidrör. Detta gäller alltså alla golv, hyllor, stänger, kundkorgar, vagnar, kassadiskar och apparater. Samtliga ytor och saker rengörs kontinuerligt.

· Utökat våra öppettider för att sprida ut kundmängden över fler timmar på dagen, så att det ständigt är färre personer i butiken vid varje givet tillfälle.

· Vi har öppnat upp en toalett där alla under försäljning ska kunna tvätta sina händer och göra sig rena. Samtidigt som det finns tillgång till handsprit för att desinfektera händerna vid entrén.

· Betalning av varor sker med kort alternativt Swish, INGA KONTANTER

· Efter att på nytt mätt och räknat på butikens lokaler, mätt bort och tagit höjd för butikens inventarier, så kan vi konstatera att vi kan släppa in 100 personer i butiken samtidigt som varje enskild människa kan tillgodose sig med 10kvm. För att se till att det aldrig blir fler än 100 personer utser vi inför varje försäljning en person som räknar in & utgående kunder för att se till att gränsen aldrig överskrids. Detta innebära att när just du planerat att besöka oss kan du behöva vänta på utsidan en stund till dess att någon annan gått ut.

Sen saker som sker året runt men som ändå är värt att nämna:

· Tvätt av händer sker ofta. När vi kommer in i butiken, före måltider, mathantering, och efter toabesök.

· Hostar och nyser gör vi i armvecket, för att inte förorena våra händer.

Vi rekommenderar att du också håller dig informerad, uppdaterad och följer allt kring vad Folkhälsomyndigheten kommer ut med och uppmanar till. Deras hemsida https://www.folkhalsomyndigheten.se har all ny information du behöver känna till.

 Välkommen till en ny tid och till vår second hand butik!

 

FÖLJ SECOND HAND