Kurser

ALPHAKURS

Vill du veta mer om kristen tro?  Gå en Alphakurs.
Alphakursen består av en rad kurstillfällen där vi utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen. Alla är välkomna.

Vid varje kurstillfälle äter vi mat tillsammans, lyssnar till ett föredrag och har ett gott samtal.  Ansvarig för Alphakurser är Jonatan Svensson. Anmäl ditt intresse så hör vi av oss angående kursstart.

DOP- OCH MEDLEMSSKOLA

Vill du veta mer om dopet? I Pingstkyrkan praktiserar vi ett så kallat troendedop. Det betyder att vi tror att bibeln undervisar att man först kommer till tro på Jesus och sedan låter sig döpas.  Inför varje doptillfälle ordnas en dop- och medlemsskola. Där får du lära dig mer om dopet och dess innebörd. Efter kursen beslutar du om du vill döpas eller inte. Ansvarig är en av församlingens pastorer Jonatan Svensson. Anmäl ditt intresse nedan så hör vi av oss angående kursstart.
Vill du veta mer om kristen tro och om dopet på ett annat språk än svenska?

Vi hoppas kunna hjälpa dej! Anmäl här nedanför vilken kurs du vill gå. Skriv i rutan ”meddelande” vilket språk du behöver tolkning till. Pingstkyrkan har också mötesplatser på flera olika språk dit du är välkommen.

Required *