Just nu!

Vi älskar barn!
Vi älskar Jesus!

Tänk att få dela det glada budskapet om Jesus för och med barnen.

Vi som barnledare får ibland tänka om, tänka snabbt och tänka utanför boxen. Just nu vill vi VERKLIGEN INTE stänga ner Söndagsskolan. Därför har vi dragit igång med Söndagsskola Online som sänds kl 10.30 varje söndag på vår youtube-kanal som heter Uddevallapingst .

Vi hoppas att barnen där kan känna vår omsorg och Jesu kärlek, att de hör hemma i kyrkan och att barnen kan vara med och göra skillnad.

Vår önskan är att engagera hela familjen med dessa program. Att programmen ses tillsammans och kan sätta tonen för hela familjens vecka som ligger framför, både med bibelbudskap och busiga uppdrag.

Till hösten har vi redan tänkt ut lite förändringar som hjälper oss att se varje barn medan vi växer i antal. Vi längtar efter fler ledare som får dela glädjen i att skapa mötesplats mellan Jesus och barnen. Vi är välsignade som har så underbara barn som förgyller och berikar våra liv och vår församling och vi ber att de ska uppleva Jesu kärlek, förstå Guds storhet och att alla Guds löften tillhör dem. 

//Barnrådet


 Senaste inläggen från Instagram @uddevallapingst_barn
Använd pil till höger för att se fler Instagraminlägg.

Barn

I vår kyrka är barnen och familjerna viktiga. Precis som Jesus satte barnen främst vill vi att barnen ska trivas mitt i kyrkan. Vår önskan är att DU ska känna dig unik, värdefull och välkommen!

Här kan du hänga med dina kompisar, eller komma för att lära känna nya! Du får vara med om roliga aktiviteter, träffa massor med barn i din egen ålder, bli uppskattad av go´a vuxna och lyssna på spännande berättelser från Bibeln - världens mest lästa bok! 

Vi längtar även efter att barnen tidigt ska få lära känna Jesus, förstå att Han vill tala med dom, vara med i vardagen och ta med barnen ut på de äventyr som trons resa bjuder på. Jesus vill att barnen ska få komma till honom! Det vill vi också…


Barnläger
Mitt i sommaren då den är som bäst brukar vi ha barnläger. 
Läs mer om det här (pdf)


Vi har ett barnråd som ansvarar för barnverksamheten.
Ledare för barnrådet är Johanna Blessed. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Söndagsklubben & Tweens

Söndagsklubben & Tweens

Klicka här...