PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Utdelning av julmatskassar

 I juletider tänker vi extra mycket på den som inte har och på att dela med oss. Vi är så glada att vår församling, tillsammans med Saronhuset och Second hand, kan få bidra till en godare jul för fler genom att dela ut matkassar. Insamlingar för ändamålet har gjorts, bland annat på julkonserten, och vi tackar ALLA som på något sätt bidragit!! I år har vi kunnat dela ut 70 stycken matkassar!

Behoven är stora och vi samarbetar med socialtjänsten för att matkassarna ska hamna där de mest behövs. Kassarna hämtas av var och en i Pingstkyrkans café och då finns även tillfälle till en julfika och en stunds gemenskap kring borden. De flesta tar tillfället att sitta ner en stund och prata om både stort och smått. De hemmabakade lussebullarna, som flera av er bidragit med, avnjöts med strykande åtgång.

Vi har nu gjort detta några år och hoppas kunna fortsätta fler jular framöver. Vill du vara med i denna eller andra sociala insatser som Pingstkyrkan Uddevalla är delaktig i? Kontakta sociala rådet.

Många av de som tog emot årets julkasse ville så gärna tacka de som gjort detta möjligt. Vi vidarebefordrar detta varma TACK TILL ER ALLA med en önskan om en godare jul!

Sociala rådet


Betygsätt blogginlägg:
Härliga toner på årets julkonsert!
Fullt ös på ungdomarnas julfest

Relaterade inlägg

 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
måndag, 21 januari 2019

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.