PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Sommarens mest minnesvärda dagar!

nextstep

Skolan har dragit igång och det är ju härligt! Nya (eller gamla) klasskompisar, intressanta lektioner och föreläsningar, och nya utmaningar!

MEN - Vi kan inte annat än att längta till nästa sommars Ungdomsläger!

Förra veckan hade vi underbara lägerdagar tillsammans, Måndag – Torsdag, med tema NEXT STEP! Glädjen, uppmuntran och gemenskapen där ute på lägergården Sundsvik var obetalbar!

Dagarna började med frukost och morgonsamling där vi fick höra några av våra egna ungdomar snacka om hur de har fått ta "Nästa Steg" på något område i deras liv. Så spännande berättelser! TACK VÄNNER, för att ni delar med er!

Vi hade "Egen tid med Gud" där vi blev uppmuntrande att läsa lite Bibel och be och lyssna in vad Gud vill säga till oss personligen. Vi hade MEGALEKAR, alltifrån Capture the Flag, till VATTENbrännboll! Starkt kämpat allesammans!

Middagarna avnjöt vi under goa skratt och samtal, TACK kära vänner och föräldrar som hjälpte till att laga till alltifrån lasagne till potatissoppa!

Våra KVÄLLSAMLINGAR var över all förväntan!!! Gästtalarna David Gyllensten, Johan Dahlberg och Jonathan Qvist var på besök. Legender! TACK! Ni inspirerade oss att våga tro, våga ta beslut, och att ta steg in i det liv som vi är menade att leva - Ett liv i gemenskap med Gud och andra människor. Med på mötena hade vi även ett härligt lovsångsteam som hade förberett sig för att leda oss in i Guds närvaro - Tack kära vänner för ert hårda arbete och era hjärtans böner.

Och TACK ALLA ni som varit med och dragit i ljud, ljus, bönestationer, inredning, matlag, väckning, workshops - Hade inte blivit ett lika lyckat läger utan någon av er!

Till er som var med på vårt läger för första gången, SÅ KUL att vi fick lära känna er!

Vi ser fram emot en hel höst av go gemenskap och härliga möten :D För er alla som läser detta och inte var med på Ungdomslägret 2018, KOM MED NÄSTA ÅR!

Om du inte vill missa sommarens mest minnesvärda dagar...


Michaela Sjöberg

Ungdomspastor, Uddevalla Pingst

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

>läs mer om Pingst ung Uddevalla här

Betygsätt blogginlägg:
Uddevalla pingst uppmanar till bön!
Nu är vi igång !!!!!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
onsdag, 12 december 2018

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.