PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Söndag 13 januari

Namnls-design

Välkommen att fira Visionsgudstjänst!

Så står vi då inför ett nytt år, med nya möjligheter och nya äventyr. 2019 kommer sannolikt att bli ett år fullt av spännande tillfällen där vi tror att Gud vill göra stora saker. Vi ser med förväntan fram emot vad Gud vill göra under 2019!

Vi tackar Gud för 2018 och är så tacksamma för dig och vad du gjort under året för att som det står i Jesaja 54; "Utvidgat platsen för min boning och spänt ut tältdukarna". Tack för ditt engagemang för Guds rikes utbredande!

Jesus och församlingen är världens hopp och vi hoppas att du kommer att fortsätta gå med oss när vi börjar ett nytt år.

På visionsgudstjänsten kl 11:00 kommer vi fira och tacka vad Gud gjort under 2018 och visa på nya spännande möjligheter inför 2019.Välkommen att vara med i lovsång, tillbedjan, inspiration och visioner för framtiden! Dessutom avtackning av Thomas Granath, predikan av Dan Blessed, nattvard, uppstart av Söndagsklubben och mycket, mycket mer. Vi bjuder även på enklare lunch och god gemenskap. Missa inte detta!

Välkommen!


Nyhet – Church News

En nyhet under 2019 är att vi kommer att införa ett nytt begrepp & tillfälle att samlas, som vi ser som ett komplement till våra medlemsmöten.

Fokus på dessa nya samlingar kommer att vara information: Information om vad som händer & sker i församlingen och träffarna kommer gå under benämningen "Church news" (Kyrk-nyheter). Upplägget är enkelt; det kommer att vara en kortare träff efter ordinarie gudstjänsten, där alla som vill, är välkomna och under ca 15-30 minuter kommer du att få den senaste informationen om vad som händer i församlingen, och vad som är på gång, på ett enkelt och trevligt sätt.

Vi ser "Church News" som ett sätt att skapa delaktighet & förbättra informationsutbytet och för er som undrar, så kommer "Church News" att vara en återkommande samling ungefär en gång i månaden.

Vi drar igång redan den 13 januari, ca kl 13.30 efter vår Visionsgudstjänst, och då hoppas vi att du har möjlighet att finnas med!

Välkommen till ett nytt 2019 och ett nytt sätt att ta del av vad som händer i kyrkan!


Tacksägelsegudstjänst i Kungshamn

Fastigheten i Kungshamn är nu såld och innan de nya ägarna tillträder 1 februari kommer vi att ha en tacksägelsegudstjänst med fokus på framtiden och hur vi arbetar vidare i Kungshamn och Bohuslän söndagen den 13 januari kl 18:00.

Måndagen den 14:e januari kl. 9:00 kommer lokalerna i Kungshamn tömmas och vi behöver bär-och packningshjälp för att lasta lastbilen från SAM-hjälpen. Anmäl dig till Anders Söderqvist så kan han organisera transport från Uddevalla kl. 8:00. Anders nr 0702-421722.


Tack för allt, Michaela & lycka till!

Sedan drygt ett år tillbaka har vi haft förmånen att ha Michaela Sjöberg anställd som ungdomspastor i vår församling, men på hennes egen begäran, så väljer Michaela att avsluta sin visstidsanställning hos oss som planerat den 31 december. Michaela har under året arbetat med ungdomssamlingar, konfirmationsundervisning, ungdomsläger för att nämna några samlingar och varit en fantastisk inspiration & tillgång för oss alla. Inte minst för våra ungdomar!

Vi önskar Michaela lycka till med hennes nya äventyr i USA, och vi fortsätter sökandet efter hennes efterträdare. Dan Blessed kommer under en övergångsperiod att ha ansvaret för våra ungdomar. Stäm gärna in i vår bön om att Gud sänder rätt person som tar över bollen som ungdomsledare efter Michaela!


Nytt år & nya utmaningar för Thomas och Anita!

Även vår älskade pastor Thomas Granath har valt att ta ett steg vidare i sin kallelse för Guds rike och Thomas har därför framfört sin önskan att inte längre vara anställd i församlingen.

Thomas & hans fru, Anita kommer att helhjärtat satsa på musiken och resandet, genom deras gemensamma band " Granath´z". Därför har Thomas valt att avsluta sin tjänst i Pingstkyrkan, Uddevalla from den 1 februari. Vi är så tacksamma för de 15 år som Thomas har varit anställd i vår församling och ser med förväntan fram emot vad Gud kommer att göra genom Thomas & Anita framöver, och önskar dem Guds rika välsignelse i deras nya spännande äventyr.

En bra nyhet är att Thomas & Anita kommer att fortsätta bo kvar i Uddevalla, vara medlemmar i vår församling, men i samband med vår visionsgudstjänst den 13 januari så kommer vi att få möjlighet att tacka av Thomas och Anita för de 15 år han varit anställd.

Vi kommer att fortsätta att arbeta på Guds rike tillsammans med Thomas & Anita, men på ett nytt sätt; med nya roller och i dagsläget arbetar församlingsledningen med att se över personalsituationen i Pingstkyrkan Uddevalla efter Thomas uppsägning. (Mer information kommer.)


/ Församlingsledningen 

Betygsätt blogginlägg:
En ljus hälsning... 
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
tisdag, 22 januari 2019

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.