PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Nu är det dags. Dra till Nyhems ungdomshelg!

nyhem-ung

 Rulla ihop sovsäcken och packa ner tandborsten för nu åker vi äntligen till Nyhemsveckans ungdomshelg! En del av oss har längtat ett år andra hör det här för första gången. Vem du än är – se till att åka till Nyhems ungdomshelg! Du kommer INTE att ångra dej!

Nyhemsveckan är en av svenska pingströrelsens största konferenser. Varje år i juni månad kommer 1.000-tals människor till byn Nyhem i Mullsjö kommun, för att under en dryg vecka få möta både Gud och goda vänner. Den första helgen, 15 – 17 juni, är särskilt för dej som är ung.

På facebooksidan "Nyhem Ung" kan du se en massa sköna klipp från Nyhems ungdomshelger!

Var ska jag bo och vad ska jag käka?

Om du vill sova över (rekommenderas!) kan du välja att bo i eget tält, husvagn eller i rum med vandrarhemsstandard. Du hittar information om boende här http://www.nyhemsveckan.se/bo-ata.html . Det är alltid en bra idé att kolla runt bland kompisar när det gäller boende. Kanske får din sovsäck plats i någons förtält eller kanske ni kan dela på ett rum eller ett tält…

Att hänga på caféet är en populär syssla under ungdomshelgen. Behöver du äta något annat än kaffe och delicatoboll under helgen så kan du läsa om olika alternativ här http://www.nyhemsveckan.se/bo-ata.html .

Vad händer?

Nyhemsveckan är inte bara att få en skön helg tillsammans med gamla och nya vänner det är också ett tillfälle att få upplevelser tillsammans med Gud. Det finns många möjligheter till det både inne i Nyhemshallen och ute bland tallarna!

Du kan se programmet för både ungdomshelgen och resten av veckan här:

http://www.nyhemsveckan.se/program.html

För dej som är ung finns det också stor anledning att stanna kvar hela veckan. Ledarna på Nyhem Ung hälsar dej särskilt välkommen till Nyhem Ungs område "Rutan".

"Rutanområdet är Nyhem:Ungs område och här hänger vi oftast på eftermiddagar när vi har Happenings. På området finns Ungdomstältet, Rutantältet och Kidz+tältet. Här hittar du även våra Nyhem:Ung-ledare som mer än gärna vill hänga med dig som är ungdom! Välkommen hit!"


Vi ses på Nyhems Ungdomshelg!

Här kan du läsa mer om vad som händer i Pingstkyrkan Uddevalla för dej som är ung


Hej förälder!

Nyhemsveckan är inte ett läger på så vis att det finns ledare som ansvarar för din ungdom under helgen. Det är en camping där det finns möjlighet att delta i gemensamt ordnade aktiviteter och samlingar. Du som förälder är alltså ansvarig för din ungdom om denne är minderårig. På "Rutan-området" (se ovan) finns ett antal ungdomsledare (Nyhem:Ung) som man kan vända sig till vid behov.

Du kan läsa mer om Nyhemsveckan här http://www.nyhemsveckan.se . Har du funderingar kring ungdomshelgen är du alltid välkommen att prata med vår ungdomspastor Michaela Sjöberg. http://www.uddevalla.pingst.se/kontakt

Betygsätt blogginlägg:
Vill du vara med och träffa nya människor som tyck...
Cafebussen rullar vidare!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
lördag, 17 november 2018

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.