PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Kvinnofrukost - "Framtid och Hopp"

insta-kvinnofrukost-10-mars

 Vi är så glada att ni har prioriterat av er tid för att komma på kvinnoträffar under de år som varit. Så fantastiskt bra vi haft det tillsammans! Och nu är det dags igen!

Lördag 10 mars samlas vi klockan 9.30 till kvinnofrukost i Pingstkyrkans café. Kostnad 60 kr. Det finns begränsat antal platser och det brukar fort bli fullt så anmäl dej redan idag! Anmälan gör du här.

Kvinnoträffarna riktar sig till dig som är kvinna och över 16 år. Det är en plats för gemenskap där vi kan dela liv, tro och tvivel, sorg och glädje, eller att bara få sitta ner och lyssna.
Om du sällan eller aldrig varit i en kyrka förut eller om du är en van kyrkobesökare och kanske vill ta med en vän. Detta är mötesplatsen för dej!

Projektledare för kvinnoträffarna är Åsa.

Åsa, vad kan jag förvänta mig när jag kommer på vårens kvinnofrukost?

"Du kan förvänta dig att få sitta ner och äta en god frukost i en härlig gemenskap. Det är ett tillfälle att vårda de vänskapsrelationer du redan har samtidigt som det finns stora chanser att du får en ny vän – du behöver inte sitta ensam! Om du aldrig har varit i Pingstkyrkan förut finns det välkomnare som visar dej till rätta när du kommer in i entrén. Vår önskan är att du ska få en stund då du verkligen kan slappna av. "

Vem kommer man att få lyssna till?

"Dagens tema är `Framtid och Hopp´. Vi kommer få lyssna på en kvinnas livsberättelse om att tvingas lämna det som man såg som hemma för att fly mot ovisshet. Det är en berättelse om att söka, och att till slut finna, en framtid och ett hopp. Vi får också lyssna till sång och musik."

Varför tycker du att man ska komma till kvinnofrukosten?

"Vi lever i en stressad värld. Då behöver vi stunder och platser av ro och frid.

Vi lever i en orolig värld där vi lätt kan tappa både hopp och framtidstro. Då behöver vi få uppmuntras av berättelser om hopp och framtid. Och att få göra detta i sällskap med ett gäng härliga kvinnor i olika åldrar – kan det bli bättre?!"

Välkommen!

>här kan du kontakta oss eller läsa mer om Mötesplats Kvinna

>här kan du anmäla dej till Kvinnofrukost 2018

>här kan du ladda ner flyer, pdf

Betygsätt blogginlägg:
Förslag till dagordning
Välsigna Israel!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
söndag, 18 november 2018

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.