PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Israelgruppen – besök av Daniela Persin

fullsizeoutput_b25

Vi är nu en ganska stor grupp som samlas för att få lära oss mera om Israel och Mellanöstern.

Ofta kommer inbjudna talare, sångare och musiker. Vi har också trevlig samvaro vid en kopp kaffe med dopp. Kaffet serveras till självkostnadspris, för övrigt är allt gratis. Våra samlingar är öppna för alla och vi hälsar Dej hjärtligt välkommen!

Daniela Persin,kanalchef för TV-kanalen "HIMLEN TV 7"

Måndagen den 22 oktober var vi samlade för att få information om den programverksamhet som den kristna TV-kanalen erbjuder till sina besökare.Vi fick också undervisning i varför skall vi be och välsigna Jerusalem.Du som i efterhand vill ta del av hennes undervisning och information kan som vanligt gå en på Pingstkyrkans hemsida, eller följa länken längst ner i detta inlägg.

Vill du ha tillgång till denna tv-kanal så kan du söka "Himlen TV7" på din dator. Du kan även hämta deras app gratis. Då får du enkelt tillgång till hela deras programutbud.

Fler träffar

Nu ser vi fram emot nästa träff som är den 10 och 11 november, med Owe Lindeskär. Temat för denna helg är "Judarna – historiens folk och framtiden".På hemsidan, eller via länken längst ner i inlägget, får du all information om de olika tiderna.

Vill också informera om att den 3 december får vi besök av Stefan Abrahamsson och Magnus Haglund som skall berätta om Elidas segling till Israel i oktober.

Hälsar er alla välkomna till dessa träffar!

Israelgruppen

Du som önskar vårt detaljerade programblad inför varje träff kan maila till Febe Lindkvist, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till Ingemar Höögs, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar vi programmet till dig.


Betygsätt blogginlägg:
På återseende och tack för allt!
Coffee Corner – kvinnoträff med mersmak! 
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
måndag, 21 januari 2019

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.