PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Är du på väg eller har du stannat upp?

podden

Den här tiden på året är man ovanligt mycket "på väg". På väg till stugan, till stranden, till släkten, till norrland, till Ystad eller vart du nu är på väg. Samtidigt är det nu vi stannar upp. I hängmattan, i båten, i soffan, i uterummet och vid kaffekoppen.

Sommar- och semestertider är därför den perfekta tiden för att lyssna på en bra pod!

Att vara på väg och att stanna upp är just vad människan behöver för att växa och må bra. Att lyssna på Guds ord och sina medmänniskor i båda dessa tillstånd, däri ligger utmaningen. Vi i Pingstkyrkan Uddevalla vill finnas till hands och hjälpa dig växa utifrån den plats och det tillstånd där just du är idag.

Därför finns "Pingstkyrkan Uddevalla Podcast"!

Här kan du lyssna på de predikningar du missat, de du vill höra en gång till eller de som rör det du funderar på idag. Varför inte lyssna tillsammans med någon och få tankar och inspiration som räcker till ett långt samtal en vanlig sommarkväll. Kanske hjälper det dej som behöver stanna upp att göra just det eller så ger det dej som behöver "komma iväg" inspiration, vägledning och kraft att göra just det!

Vi tror att alla kan växa!

Vi tror att alla kan växa både i sin tro och som människa. Därför vill vi också utmana dej att ta ett nästa steg. Vilket är ditt nästa steg? Kanske kan vi hjälpa dig. Följ länken till "nästa steg". http://www.uddevalla.pingst.se/nasta-steg

Så här lyssnar du till Pingstkyrkan Uddevalla Podcast

Du hittar Pingstkyrkan Uddevalla Podcast via itunes eller där du vanligen lyssnar på podcasts. Prenumerera gärna så missar du aldrig några nya avsnitt!

Du kan också hitta den via vår hemsida www.uddevalla.pingst.se .Tryck på fyrkanten där det står "media". Välj därefter "itunes" och du kommer till en lista i vilken du kan välja det avsnitt du vill höra.

Varje gång ett nytt avsnitt finns på Pingstkyrkan Uddevalla Podcast kommer det även en notis på Facebook-sidan "Pingstkyrkan Uddevalla". Du kan lyssna direkt genom att trycka på det aktuella inlägget.


Glad sommar!
önskar Pingstkyrkan Uddevalla

>Här hittar du Pingstkyrkan Uddevalla podcaster
>Här hittar du "nästa steg"
>Här kan du komma i kontakt med oss

Betygsätt blogginlägg:
Semestertider på expeditionen
Helt fantastiskt!
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
måndag, 21 januari 2019

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.