PORTALEN Blogg

Här på bloggen kan du läsa om smått som stort som rör Pingstkyrkan Uddevalla.
Inläggen visas i den ordning som de publicerats.
Teckensnitts storlek: +

Äntligen Coffee Corner! Snart dags för kvinnoträff igen.

IMG_4185

Som det har undrats och frågats… Lördag den 20 oktober klockan 10.00 – 12.00 är det äntligen dags för terminens kvinnoträff! Som vanligt innebär det på hösten Coffee Corner med en riktigt härlig långfika och en buffé av hembakade godsaker.

Kärlek, vänskap och hållbara relationer

Vi är så glada att få presentera vår gäst Marie Nylén Utbult! Marie kommer prata om hållbara relationer i vänskap och kärlek. Marie har varit med och grundat och under många år arbetat med den ideella organisationen "Levande familjer" som bland annat driver samtalsrådgivning.

Inbjudare, volontär och gäst

Kvinnoträffarna är ett tillfälle för dej att få vara inbjudare, att kunna få bjuda in till en vilsam och meningsfull stund tillsammans, kanske med din väninna, syster, svärmor eller dotter. Det är också ett tillfälle för dej att få fungera som volontär, att på något sätt särskilt finnas till för våra gäster.

Till dej som är gäst, du som inte vanligtvis går i vår kyrka, vill vi säga ett särskilt stort välkommen! Vi ska göra allt för att du ska trivas hos oss och få något med dig som kan vara till hjälp för dig i din vardag.

Anmälan

Anmälan öppnar den 26 september och stänger den 14 oktober (eller när det är fullt). Du gör din anmälan på Pingstkyrkans hemsida www.uddevalla.pingst.se Där finns också all information du behöver. Håll utkik på sociala medier (instagram: @uddevallapingst och facebook: Pingstkyrkan Uddevalla) om du behöver en påminnelse. Det finns ett begränsat antal platser och det brukar fort bli fullt.

Kvinnoträffarna är för dej som är kvinna från 16 år. Det finns tyvärr ingen möjlighet att ta med barn på detta event.

Vi ses på kvinnoträff!

Planeringsteamet

Har du frågor eller vill vara med som volontär? Kontakta Åsa. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (vi kan tyvärr inte "boka" platser innan anmälan öppnar)

  • Läs mer om mötesplats Kvinna här 
Betygsätt blogginlägg:
Att tappa bort sig själv och hitta villkorslös kär...
Att VÅGA
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
Redan registrerad? Logga in här
Guest
måndag, 10 december 2018

Captcha bild

Prenumerera på bloggen

Här kan du prenumerera på bloggen. När inlägg görs så skickas det till din mail.
Fyll i ditt namn och mailadress här nedanför.

Klicka sedan på den blå knappen.